Post by varenocentreb on Mar 5, 2022 23:33:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Legendary Tales 1 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Legendary Tales 1 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpj neierobežotu skaitu dārgakmeņu ▞▞▞
▞▞▞ Legendary Tales 1 2022 version ▞▞▞
Mīli BN spēles. Puzles ir intriģējošas. Spēle ir lieliska. Patīk stāsts!
Nekad nav pieejamas reklāmas, lai skatītos bezmaksas monētas. Ja tā nebūtu, tad piecas zvaigznes. Man nepatīk, ka man liek maksāt par lietām, ja tiek dota iespēja nemaksāt. Ja mēs esam spiesti maksāt par monētām par mājieniem, tad nemelojiet mums ar reklāmām, kuras mēs varam skatīties.
Daudz jautrības n!
Ļoti laba fantāzijas spēle, kurai ir lieliska grafika un labs stāsts, kā arī jautras un sarežģītas mīklas, kas rada labu sajūtu, kad tiek gūti panākumi. Galvenais ir neatlaidība. Paldies par šo jautro spēli.
Es nekad to neesmu gribējis! Kā tas nokļuva manā telefonā?
Pagaidām ir ok
labākā bezsaistes spēle, ko jebkad esmu spēlējis...gaidu 2. daļu... ceru, ka tā drīz būs.
Tiešām jautra spēle! Labas mīklas, tiešām liek aizdomāties. Nepieciešama pacietība un pārdomātība dažās mīklās, bet man tas patīk.
Legendary Tales 1 Avventura ivsd
Man ļoti patika spēle Guess, kāda daļa ir pārāk tumša, lai to redzētu
Lieliska spēle, lielisks sižets un sižets, apsveicam!
Man ļoti patīk šis ...Interesants sižets ..lieliski varoņi...Atņēma vienu zvaigzni, jo jums ir jāmaksā par jebkādu palīdzību. Ja es varētu,. Es gribētu, bet man tā nav!!! Atvainojiet, ka man ir jāatinstalē.....Man patiešām patika šī spēle.
Es mēģināju notīrīt tā datus, taču, kad to atkal atvēru, to vairs nevar atvērt. Lietojumprogramma pati aizvērta. Tātad, es mēģināju atinstalēt un pārinstalēt, bet tas joprojām nedarbojas. Es jau iegādājos šo spēli, lai varētu spēlēt bonusa nodaļu.
Otrajā daļā ir grūtāk mīklu nekā šajā.
Pat šīs spēles veidotāji ir sarkastiski alkatīgi jerki. Savainojuma dēļ spēlēju daudzas spēles, kurās nevaru strādāt. Lielākā daļa neiekasē tik daudz. Un neviens nekad nav atbildējis tik rupji. Sonas dienvidu teiciens skan.. Svētī savu sirdi smdh
Tik tālu, labi. Izbaudam jūsu pūles!
Ilga tikai 10 minūtes, beidzās mājieni, pat pēc video 😭 tad aizsūtīja uz nepareizo vietu. Varbūt tā bija mana planšetdatora vaina, un jums ir nepieciešams dators. Nav patīkama pieredze 🤔
Legendary Tales 1 Περιπέτεια agnh
Sniper Champions:3Dシューティング スポーツ ejp
Ļoti jautra spēle, ko spēlēt, nogalinot laiku. Nav sūdzību! Mīlu to!Noteikti ieteikšu ģimenei un draugiem.
Lieliska grafika, laba vadība, man vienkārši nepatīk monētas mājieniem. Es labprātāk maksāju un spēlēšu vienā darījumā, nevis pirkšu, kamēr eju
Grafika ir neticama, jauks mīklu sajaukums (un līdz šim nav "arkādes" stila spēļu - paldies!), un lielisks stāsts!
Patiesi izbaudīt šo spēli mīklas ir sarežģītas, bet ne neiespējamas, un tām ir vajadzīgs tikai reizēm, tik apmierinoši loģisks mājiens.
Mīli labi paslēptus objektus un visas ainas
izbaudi spēlēšanos, tikai vēlos, lai, pabeidzot istabu, tā teiktu, vai arī tu nevarētu tur atkal ieiet.
Ak, man patīk šī spēle, esmu atkarīgs no spēles.. nevaru sagaidīt, kad varēšu to spēlēt. Mani izklaidē.
Labi padarīts. Tks
Šī spēle ir viss, ko es meklēju! Fantastisks stāsts, lieliski uzdevumi, kas nav pārāk viegli un prasa pārdomām un laiku, bet ir jautri un ne pārāk grūti, mini spēles, kad jūs meklējat priekšmetus, kā arī citas mini spēles, kuras spēlēt ārpus galvenās spēles! man tas patīk! Pilnīgi bez maksas, bez reklāmām, ja vien nevēlaties vairāk par 5 padomiem.
Labs inventārs un loģikas mīklas, izmantojot labi izstāstītu stāstu
Pilnīgi bezjēdzīgs mājiens, paskatieties uz šo papīra lapu savā mugursomā. Es zinu, kas man ir jādara, bet nezinu, kur iet, un tas nepalīdz!!
Šī ir līdz šim labākā lietotne, ko esmu spēlējis savā tālrunī. Stāsts ir episks. Grafika forša.... Puzles reizēm ir sarežģītas, bet ne pārāk sarežģītas. Liels paldies komandai par šīs patīkamās spēles izveidošanu. Izcils darbs...noteikti 5 zvaigznes. Es ceru, ka turpināsit veidot šādas spēles... jūs saņemu pilnīgu atbalstu. Vai esat radījuši vēl šādus, lai es arī varētu tos izbaudīt. Krekinga lietotne... ļoti ieteicams instalēt.
Tāpat kā šī spēle, daudz lielisku stāstu, jautru varoņu un skaistas grafikas mīl 5 miljardus
Izdzēsa spēli pēc tam, kad esat spēlējis kādu laiku, jūs nevarat skatīties reklāmas, lai iegūtu mājienu par spēli, tajās nav minēts, ka spēles detaļās viss ir par to, ka viņi pelna naudu un ir maldinoši, neļaujot spēlētājiem zināt, ka jums ir jāpērk monētas. lai iegūtu mājienus, spēle nenovērtē 1 zvaigznīti
Tā ir laba spēle, kas liek jums droši domāt. Dažas no Minnijas mīklām nepaskaidroja, kā tās pietiekami spēlēt. Bet es tās spēlēju.
Grūti spēlēt pa tālruni. Grafika ir maza, lai dažreiz to redzētu.
Ļoti labi padarīta spēle. radās problēma ar kļūdu bonusa nodaļā. problēma tagad ir novērsta. Pārsteidza slepeni iebūvētie spēles rīki, lai atvieglotu spēles fiksēšanu lidojuma laikā. atbalsts bija labs un ātrs.
Ļoti jautri. Dažas mīklas, kuras man nācās apmānīt un izstaigāt, tomēr bija skaistas un izklaidējošas
Ļoti atkarību un liek smadzenēm strādāt!!!
Vilšanās, ka visi spēļu izstrādātāji sākuši iekasēt maksu par mājieniem. Īsta izspēle. Iepriekš samaksāja vienu cenu un spēlēja spēli, un tas bija labi. Daļa šīs spēles ir un nepabeigs to. Neskatīšos reklāmas tikai viena mājiena dēļ. Vai arī samaksājiet par vairākiem padomiem. Stulbs gājiens spēļu izstrādātāju daļā.
Izklaidējieties, strādājot ar smadzenēm. Šī ir viena no retajām šī žanra spēlēm, par kuru spēlēšanu man nav jāmaksā.
Atkarīga spēle.. Ļoti interesanta.. lieliska grafika un sižets, es piešķiru tai 5 zvaigznes.
Tas ir ļoti izaicinoši un jautri! Noteikti ieteikums lietotājiem ar lielāku pieredzi mīklu spēlēs. Un mācība un sižets padara to vēl aizraujošāku
Lieliska spēle! Sižets mani pilnībā aizrauj, nevaru vien sagaidīt, kur nokļūšu tālāk. Puzles ir jautras, un man patīk grafika. Lieliska spēle, divi īkšķi!
Man patika stāsts, grafika bija laba un mīklas bija jautras.
Legendary Tales 1 Περιπέτεια agnh
Man tā bija viena no tām spēlēm, kuru, lai arī tajā bija satraucošas daļas, jūs vienkārši nevarēja apstāties. Jūs gribējāt to izdomāt, lai varētu turpināt, jo jums bija jāzina, kas notiks tālāk. Un man izdevās to pabeigt vienas dienas laikā. Pilnīgi iesaku lejupielādēt.
Tiešām jautri
Lieliska spēle! Spēle bija sarežģīta un interesanta, bet ne tiktāl, lai tā būtu nomākta. Jums ir iespēja ieguldīt vairāk, ja nepieciešams, izmantojot reklāmas vai naudu, bet varat iztikt bez tiem. Man patīk stāsts un arī grafika, radot tik skaistu vidi.