(Android) Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game cheat code infinite tokens
Mar 5, 2022 23:48:50 GMT
Post by varenocentreb on Mar 5, 2022 23:48:50 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code infinite tokens ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Szerintem ez a játék nagyon jó, gyakorlatilag megtervezheted és elkészítheted saját élelmiszervárosodat, és rengeteg szórakoztató hely van a főzéshez, és fantasztikus, javaslom, hogy szerezd be ezt a játékot!!!
Tetszik! Úgy ahogy lekötős a játék, de alig lehet benne előre jutni.. Kicsit pénzéhes játék... De azért nagyon jó! 😊
Ennél szarab játékot még nem láttam szar kidob be se enged lépni. ne, hogy letöltsétek csak egy helyet talál. Én is törlöm le a gecibe.
Jó játéknak
Ne hidd, hogy addig fogok játszani ezzel a játékkal, amíg a tárhely gyorsan megtelik, a bónuszt nehéz játszani. Röviden, ha megkapom a drágaköveimet a World Chef számára, el fogom távolítani!!!!!
Hiba!! Megakadt a 8. szintű oktatóprogramnál (barátok hozzáadása) NEM fog továbblépni! Csak tovább mutat egy nyilat. Szintén nem hagyhatja ki az oktatóprogramot (ha úgy dönt, engedje meg az embereknek, hogy kihagyják az oktatóanyagokat) Szóval elakadtam, és nem tudok játszani! Nem érkezett válasz az e-mailemre az ügyfélszolgálaton és OLVASSA EL A VÉLEMÉNYEKET!!! HELLO MEGJAVÍTÁSA VAGY KIADJ! Hogy lehet ez egy Editors Choice alkalmazás??
Tasty Town Casual alu
Nagyon élveztem ezt az alkalmazást (a minijátékokat, a tempót, a kihívásokat stb.), amíg be nem vezette az azonos nemű párokat a játékba. Mivel a homoszexualitás ellentétes a hitemmel, sértett, hogy ez az alkalmazás mások meggyőződését részesíti előnyben az enyémnél, és a továbbiakban nem fogja támogatni.
Remélhetőleg a fejlesztők kijavították a játék összes csillogását, nem szeretném, ha a weboldal elveszítené az összes ügyfelét és/vagy játékosukat a játékban! A jövőben játék közben szívesen értékelem újra a játékot!
Pénzt költök erre a játékra, ezért elvárom, hogy bizonyos szintű szolgáltatást kapjak. Írunk az ügyfélszolgálatnak, és olyan válaszokat kapunk, hogy "elnézést, hogy utánajárunk", de soha senki nem követi. Jelenleg kiszabadultak egy szakács, amihez méz alapanyagra van szükség, de a játék nem adott módot arra, hogy kaptárt kapjunk mézért. Ez egy jó játék, de a támogatási kommunikáció hiánya teljesen megdöbbentő.
Félelmetes játék. csak az a bajom, hogy amikor a szakácsokat fel lehet fejleszteni, akkor az idegesítő kör megragad a fejük fölött! különben szeretem
Sokat játszottam ezzel a játékkal, amikor megjelent.. szórakoztató volt. De a játék minden új frissítésével ez nem túl szórakoztató. Nagyon szerettem szakácsot venni az események alatt 200 gyémántért, de ez a funkció eltűnt? Most már VIP-nek kell lenned, hogy több szakácsot szerezhess. És a zöldség- és gyümölcstermesztés ideje megváltozott. Nagyon szeretem a szakácsok új funkcióját, akik készen állnak bizonyos ételek elkészítésére a hozzávalók kész ikonjával.. de ezen kívül nem játszom sokat. Talán csak szoknom kell.
Tetszik a játék, de csatlakoztattam a facebookomat és most nem tudok játszani. Egy baráti interakciós oktatóprogramra kényszerít, de nincsenek meg a hozzávalóim, így a végén elakad, és nem tudok tovább játszani.
öö nem tölti be normálisan a játékot mert kb minden cucc csak egy forgó karika vagyis hogy betölti de eddig még nem töltötte be... Szerintemok a world shef -nél
A játék megrekedt egy alapszinten, ami játszhatatlanná teszi, alapfeladat-orientált szakácsjáték, farmjátékkal keverve, jó dekorációválasztékkal és egyszerű bővítéssel. Julia bemutatja a baráti részt, és a játék lefagy. Egészen addig a pontig tisztességes játékmenet.
most kaptam meg az alkalmazást két napja. a demók értéktelenek és tönkreteszik a játékélményt. Jelenleg a játékban erőszakkal egy képernyőre vezetnek, amelyen az a bosszantó nyíl egy olyan gombra mutat, amelyre nem tudok kattintani. nem is akarom berakni a kamionos emberét...
Imádom a játékot, de nagyon utálom a food truck-ot. A vásárlók annyira türelmetlenek, hogy a jutalmakért valódi pénzt kell fizetnem, hogy hamis pénzt kapjak!!! Ez sok mókát kivesz a játékból...
szórakoztató, bárcsak ne lenne olyan nehéz drágaköveket szerezni, és olyan sokba kerül a minnie játék frissítése.
Nem tölt be a játék és ha be is tölt olyan kis sátrakba vannak mint mikor megveszed őket. Mit tudok vele csinálni?
Rainbow Web - unusual three in a row game Hádanky ayhi
Az ok, amiért 3 csillagot kapott. A drágakövek. akadályozzák a játék során. Ami engem és másokat is kikapcsolhat
Végigjátszom a tökéletes bemutatót. De utána már nem tudok játszani, mert az alkalmazás folyamatosan bezárul. Ami szar, mert szórakoztatónak tűnik a játék, de az alkalmazás leáll és bezárul az oktatóprogramok után. Azt akarom, hogy javítsd ezt. Kérem. Köszönöm.
Imádom, hogy tényleg nincs időkorlát csak néhány ügyfélre, azon kívül, hogy a saját tempójában játsszon! Szórakozás, móka, szórakozás, csak annyit kell mondanom!
Szeretem ezt a játékot. Esélyt ad a bővítéshez szükséges tárgyak és drágakövek beszerzésére. köszi 😘
Ezzel a játékkal szórakoztató játszani, de vannak olyan területek, amelyeket a fejlesztőknek javítaniuk kell, hogy zökkenőmentesen futhassanak. A játék "kötőjel" része gyorsan leáll, hogy zökkenőmentesen működjön, hogy jutalmakat stb.
Szeretem a játékot, de lefagyott, amikor elértem a 10. szintet. Az érmék gyűjtése a megrendelések után olyan drágaköveket ad, amelyeket meg kell vásárolnom. akkor lefagy. semmi sem mozdul, ezért újra kell indítanom a játékot, valahányszor ez megtörténik, és ez eléggé kellemetlen. javítsd ki!!!!!
nagyon élvezem ezt a játékot, nem olyan, mint az összes többi ételes játék, annyi a tennivalója, hogy soha nem fog unatkozni. Folytasd a jó munkát!!!❤💚💜💙💛
Imádom ezt a játékot, de az a rossz a játékban, hogy ha előre akarsz lépni a játékban, valódi pénzt kell költened, az nagyon rossz, és a főzési, gazdálkodási idők túl hosszúak, kérlek gondolj rá #tastytown különben nem fvrt játékom😊
A játék szórakoztató. De még új vagyok ezekben a játékokban, és éppen amikor a játékot a fiókomhoz akartam kapcsolni, a gyermekem eltávolította a játékot. A profil továbbra is aktív. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, de nem válaszolnak, hogy megadják a kódot a fiókomhoz, és nem találnak megoldást arra, hogy vissza tudjam húzni. Szóval nem térek vissza a játékhoz, különösen akkor, ha elég sok pénzt költöttem játékra. A támogatás szar.
Már tapasztalt nehézségeket a játékkal! A vásárolt drágakövek 2 perccel a vásárlás után tűntek el.
Tasty Town Casual alu
Alkalmatlan kisegítő személyzet !!!!! Leengedték a pajta tárolómat 626-ról 435-re, és nem javítottak semmit! A kisegítő személyzet egy vicc! Nem válaszolnak a kérdéseidre anélkül, hogy legalább 3-szor ismételnéd magad, és napokig tart a válasz! És amikor válaszolnak, nem foglalkoznak a kérdéssel/problémával, és kénytelen vagy új beszélgetést nyitni.Túl sok időt és pénzt töltöttem ezzel a játékkal ehhez a bs-hez! Jó móka volt, de most szar a játék!!! Abszolút időpocsékolás!!!!!
sajnos nagyon szeretem a játékot, és megvettem a napi 4,99 dolláros 50 dimondot 7 napig, majd megkaptam az 50-et, és mostanra az összes gyémántom eltűnt, és nem vettem semmit belőle, ma dolgoztam és feltöltöm. amikor hazaértem és csak 11-em van, hogy csak 11-et kaptam, amikor 50 volt, amikor dolgozni mentem, így visszakaphatom a pénzem vagy a dimonokat vagy mi
Szórakoztató! Könnyen elsajátítható, rengeteg lehetőség kínálkozik az érdeklődés fenntartásához
A Facebook hozzáadása után nem tudok továbblépni. Megakad abban, hogy berakodjak az ai teherautójába, és olyan kávébabot akar, ami nekem nincs. A nyíl a semmire mutat, és a játék nem reagál semmilyen bemenetre.
ez egy szórakoztató játék, kevés a tennivaló. megszabadulni az ízletes kötőjeltől, vagy megkönnyíteni. a tárolás idegesítő. popup everytie a tárhelyem megtelt. nem tehetek semmit, mert megtelt a tárhely, hiába próbálom eladni az összes felesleges cuccomat, nincs elég hely. megváltoztathatom a véleményemet, ha ezek a dolgok megváltoznak
Az új frissítés teljesen kiegyensúlyozatlan és önkényes. Nagyon csalódott vagyok, mert drágaköveket költöttem a szakácsok feloldására, csak azért, hogy a frissítés leértékelje a kapott szakácsot.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game عمومی bcn
Meghibásodott. Nem lehet túllépni a bemutatón. Megragadt a képernyőn, ahol az Étterem szakácskönyve látható, és azt mondja: „Emelje fel a szakácsait, hogy jobbá tegye őket, és új ételeket tárjon fel”
2 kedvenc játékstílusom főzése és megtervezése egyben, eddig egyetlen hiba és a betöltési idők gyorsak 👍
Árkésés érmék beszerzéséhez
Valami nincs rendben... 8. szinten próbálok segíteni Julie-nak (comp user) a történet egy részének a nyilakkal, amelyek arra mutatnak, ahol kattintani kell, és megpróbálok rákattintani a Vásároljon kávébabot az i gyémántokhoz és nem engedi, hogy rákattintsak, nem engedi, hogy máshova kattintsam, mivel segítenem kell Julie-nak a játék alapvonalának részét. Sokszor próbáltam eltávolítani és telepíteni
A szerver nem akar többé kapcsolatban maradni. Remélve, hogy a frissítés megoldja, kérjük, javítsa ki az Ön oldalán. Kösz
Játszottam egy-két napig, és szórakoztató volt, de eljutottam a 8-as szintre vagy valami ilyesmire, ahol elmész Julia szakácshoz, és segítesz neki a teherautóval, de mindig meghibásodik, és nem enged semmit.
5 csillagos értékelést adnék, de olyan problémához jutottam, hogy elértem a 100-as szintet a szállítások terén, és ez nem enged tovább. Lehet, hogy hamarosan lesz frissítés?
Szeretem. Szuper egyszerű, és remek időtöltés. Az események szórakoztatóak. Azok pedig, akik a chill truck-ra panaszkodnak, minél több asztalt szolgálnak fel, annál több energiát kapnak, és annál könnyebben lehet legyőzni ezt a szakaszt. Nem tudnak mindent könnyen megszerezni, különben rossz lesz a játék. Bárcsak ne kerülnének olyan sokba az asztalok. És ez egy másik módja a szakácsok fejlesztésének az érmék mellett.
Olyan érzés, mint más játékok megismétlése, beleértve a gyémántokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen áramlást biztosítsanak a játékban. Nem volt túl nehéz, de egy idő után inkább fizetek egy játékért, ahelyett, hogy állandóan nyernem kellene.
A Tasty Town & World Chef alapvetően ugyanaz a játék. Gyűjtsd össze Social Point! Mindkettőnek gyönyörű a grafikája, és mindkettő nevetségesen idegesítő. 1) Nem jelentek meg a kezdeti gyöngyszemek, amelyeket a szükséges feladat elvégzése után a bankomba kellett volna tenni. 2) A főzési idő nem játékosbarát; pl. @tészta sta, az 1-es edényhez 2m, a 2-eshez 15m kell! Az állomás/szakács frissítések egyszerre csak egy ételt jelentenek – nem az általános állomást.3) Ahhoz, hogy jó # ékszereket szerezzenek, az alkalmazásfejlesztők a kezdetektől fogva valódi $$-t akarnak!!!
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game عمومی bcn
Teljesen szörnyű játék. Arra kényszerítenek, hogy bizonyos műveleteket hajtson végre egy „oktatóprogram” során, de a probléma az, hogy megismétli azt, amit már megtanult. Adtam ennek a játéknak egy órát, hogy lássam, végre el tudok-e jutni egy olyan részhez, ahol lehetővé teszi a játékot, és nem egy kényszerű oktatóprogramot, szerencsétlenül.
Sok móka, nagyszerű időgyilkos, könnyen érthető, jó grafika, már órák óta elszórakoztat engem. Az egyetlen dolog, ami jobb lehet, az az idő, amikor a cuccaidat gyarapítod, néhányan túl sokáig tartanak. De ha éjszaka ülteted el őket, akkor elég lesz a napodhoz. SZÓRAKOZZ MINDENKINEK
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game פנאי kqye
A játék nagyon élvezetes, kis vagy milliárdos probléma nélkül, bár a készpénz összegét ésszerűbb árazásra kell állítani
A játék grafikája jó, de a pénz kevesebb, mint a világszakácsé.
Ahogy Nikki alább mondja, most töltöttem le a játékot, és nem tudok visszatérni a játékba, miután "Lauren" karakterként felkerült a szintre. A képernyő folyamatosan lefagy, és még azután is, hogy mindent visszazár, és ismételten elvégzi az oktatóprogramot, ugyanazon a helyen ismét lefagy. Törölni fogom a játékot.
5 csillagot kapott volna, de nagyon nem tetszik a frissítés, a búza és a kukorica túl sokáig tart, hogy nem tudja megetetni az állatokat a feladat elvégzéséhez.