Post by varenocentreb on Mar 5, 2022 23:55:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PunBall ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PunBall IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené peníze ▞▞▞
▞▞▞ PunBall 2022 version ▞▞▞
Stejně jako Archero je toto příklad velmi zábavného nápadu, který je zničen nevyváženou hratelností, aby se podpořily mikrotransakce výměnou za pokrok.
Hra je meh, je z velké části hratelná, ale právě jsem otevřel epickou bednu a hra zamrzla, takže jsem musel znovu otevřít a nic jsem nedostal, totéž se stalo hned poté s normální krabicí. Prosím, opravte a já bych chtěl svých 250 drahokamů zpět
byla legrace, ale nyní se zdá být chybná, koule jdou opačným směrem, než je ukázáno, že jdou
Hraji tyto hry společně se svými přáteli, ale zjistil jsem, že můj přítel má nárok na některé události a já nemám přístup k události, jak se to stane?
Dobrá hra, dostanete se do bodu, kdy jste uvízli u upgradů a v podstatě jste nuceni kupovat věci za hotovost
Hra je zábavná, ale přidání domácích mazlíčků z ní dělá dojem, že jde o peníze. Dostanete lístky na výzvu šéfa prostřednictvím season passu, ale pouze pokud za to zaplatíte. Jakmile získáte legendární vybavení nebo mazlíčky, je téměř nemožné je vylepšit, zvláště pokud máte omezeného mazlíčka, protože k jeho vylepšení potřebujete stejné zvíře a kvalitu. Málem bych zapomněl, že se koule teleportují zpět na dno a okrádají vás o zásahy.
Miluji grindy hry a ve skutečnosti za ně budu utrácet skutečné peníze častěji než ostatní. Ale tato hra dělá chyby ve směru chamtivosti, které hráče odhání, když trestáte hráče, kteří hrají dlouhou dobu, odebráním funkcí, které používají k prodloužení hraní. prostě odejděte, bývali jsme schopni sledovat reklamu a získat zpět 50 % hp, abychom mohli pokračovat v boji, a po vyčerpání reklam to musíte udělat zdarma, nyní musíte zaplatit 50 drahokamů, které se rychle sčítají. které utíkají hráče
Po několika prvních zábavných úrovních je grindování směšné, za výhru se platí nesmysl.
Hra je slušná až do 5. fáze. Pak se z ní stává jen hromadění peněz nebo směšné drcení.
Koule zmizí po X-krát zasažení zdi. Myslím, že je hra považuje za zaseknuté ve smyčce nebo tak něco. K tomu potřebujete potvrzení v nabídce pauzy, protože to někdy stojí absolvování úrovně. Navíc upravitelné pořadí míčků v nabídce pauzy může přidat hře výhodu a otevřít cestu k nějaké strategii s volbami dovedností aktuální hry. Sníženo na 1 hvězdičku a odinstalování. Míče se neustále resetují u sezónního šéfa Nian. F toto.
Shield bois tvoří zeď, která v podstatě znemožňuje na ně zaútočit, jako na nějakou spartánskou formaci
PunBall पहेली rvbf
Žádné přidávání, pokud nekliknete na bezplatné odměny, velmi dobrá hra.
Je to opravdu zábavná hra, kterou jsem strávil spoustu času hraním a upřímně řečeno, dostává se do bodu, kdy jsem strávil asi 5 dní drcení a sledování reklam ve snaze získat vybavení a nemohu porazit šéfa berserkerů. HP nepřátel ve srovnání se škodami, které koule způsobí, je minimální, díky tomu už hra není zábavná. Upřímně řečeno zklamáním. Chce to jen rovnováhu.
Byl jsem tady od vydání her, miluji koncept a hratelnost a s každou aktualizací se hry stále zlepšují... pokračujte v dobré práci Vývojáři
Slušná hra, ale hodně závislá na štěstí a drtivá, ve snaze přimět vás utrácet peníze za mikrotransakce, které pomohou stabilizovat hru. edit: hra se v podstatě točí kolem získání vylepšení Shadow Ball, abyste mohli snadno vyhrát mapy. Mapy mohou být vtipné nebo prakticky nemožné na základě upgradů, které získáte.
Bylo by 5, pokud byste neměli energetický systém nebo alespoň zkrátili dobu potřebnou k získání energie. Chci pokračovat ve hře, ne z ní odejít a čekat
Prasátko je to nejhorší, co jsem kdy ve hře viděl. Všechny drahokamy, které vyděláte v úrovni, putují do banky, za kterou musíte zaplatit.Nemůžete říci, že za hraní neplatíte, když je to přesně to, co musíte udělat. Je to dobrá hra, pokud chcete ztrácet čas nebo rozptýlit své dítě na pár minut. Neinvestujte žádný čas ani peníze do této chabé odnože Habbyho populárnější hry Archero.
Nestahujte tuto hru. Záměrně dělají hru nepřekonatelnou na určité úrovni, aby vás nalákali za použití peněz k vítězství. Na této úrovni nemůžete vyhrát bez ohledu na to, jakou strategii použijete, pokud neutratíte peníze.
Super návyková hra, stačí řešit neustálé závady a bylo by hezké, kdybyste mohli změnit svůj přístup a vidět úhel odrazu.
Nedostal jsem své 2 bezplatné relikvie a 7denní epický quest nelze dokončit bez utrácení peněz.
Dobrý nápad na hru, ale všechno ostatní je hrozné. Pokud někdy doufáte, že získáte dobré vybavení, musíte hrát hodně, pokud nemáte peníze na rozhazování. Spousta reklam.
Je to návykové.
UPRAVIT 2. Oceňuji odpověď, na upravenou recenzi se často nedostane odpověď, takže jsem obnovil své původní hodnocení. Faktem však zůstává, že součet stížností padá na to, že hra nemá žádnou podstatu a síla nepřítele stoupá. Vychází to jako sebrání hotovosti, které uměle přidá hodnotu vašemu IAP. Vaše hra se nám líbí, chceme hrát, ale se současnou obtížností jen stěží dostáváme příležitost. Gear/Gold/atd není to, co chceme, chceme férový boj.
Opravdu zábava, hraju jen 20 minut a jsem závislý. Prvního bosse jsem již zahříval ve 40. kole, ale není to tak snadné, existuje nějaká dovednost. Ani reklam není příliš mnoho. Milujte hru tak daleko!
Hra mě opravdu baví, jen je pro mě trochu zabugovaná. Rád bych viděl nějaké zlepšení a jakmile to udělám, moje hodnocení bude určitě pět hvězdiček 🌟
Prvních pár dní byla hra dobrá, pak narazíte na tvrdou zeď, když vaše koule nezpůsobují dostatečné poškození a každá nestvůra má více než 100 000 zdraví. Nyní jsem na stejné úrovni více než 10 přehrání a v tuto chvíli pravděpodobně odinstaluji.
Existuje každodenní výzva, která odpálí váš míč opačným směrem, než jste původně zamířili, a je to ta nejzábavnější a nejhorší věc, jakou jsem kdy v jakékoli hře zažil.
Odpadky. Ztráta času. Zbytečná hra. Nestahovat. Hra je postavena tak, abyste v pozdějších kolech prohráli. Zaplaťte, abyste vyhráli.
Halloween Madness Cooking Game آرکید kirv
Velmi cool koncept, plynulá hra, ale to vše až do okamžiku, kdy to bude naprosto nepřekonatelné, a to se stane brzy, a úložiště energie je velmi nízké, takže toho stejně moc hrát nebudete.Úrovně jsou velmi rychle SMĚŠNĚ těžké, takže ani nedoufejte, že budete hrát zadarmo. 30 energie max, 10 hrát hru. A právě dnes místo vyvážení vydali aktualizaci s režimem, který vyžaduje 20 energie na jeden pokus. I když to na první pohled vypadá cool, neztrácejte čas a peníze.
Cihly ball gameska mixovaná Archero základem vytvořila originální hru🔥
V této hře jsem na úrovni 38. Jakmile se dostanete na úroveň 11, určitě se to stane nářezem selhávání na úrovních znovu a znovu, dokud nenabijete své vybavení natolik, abyste vyhráli. Také určité schopnosti ve hře jsou výrazně lepší než jiné, pokud jde o postup (mrazu a raketové koule/komba, na které se mám zaměřit. Vyhněte se všemu, co souvisí se smrtí). Jakmile si začnete pořizovat oranžové vybavení, věci se stanou mnohem snazšími – ale pořád je to pořád brnkačka. Také jsem za hru nikdy neutratil žádné peníze.
PunBall Teka-teki qhk